OTVORI

VANREDNO SAOPŠTENJE

Poštovani prijavljeni učesnici simpozijuma AgroReS 2020,

Nadamo se da ste svi dobro i da uspješno prevazilazite nove izazove kojima je uzrok COVID19 pandemija koja je zahvatila cijeli svijet. Želimo vam da ostanete zdravi, izvan dometa virusa, što je sada prioritet.

Održavanje IX naučnog simpozijuma AgroReS 2020 (planirano za 21-23 maj) odgađa se,  zbog vanredne situacije usljed COVID19 pandemije. Ukoliko se ispune pretpostavke za bezbjedno okupljanje i putovanje, simpozijum ćemo organizovati u prvoj polovini septembra, o čemu ćete biti blagovremeno obaviješteni putem web sajta i na vaše e-mail adrese. Očekujemo se da ćemo se nakon trenutne izolacije svi zaželjeti druženja i da ćemo još više preferirati skupove koji nam to omogućavaju.

Sve izvršene prijave i uplaćene kotizacije za AgroReS 2020 vrijediće i za novi termin.

Odgađanje održavanja simpozijuma daje dodatno vrijeme autorima koji su prijavili samo sažetke da ih pretvore u kompletne radove koje mogu poslati na isti način kao što su prijavljivali sažeteke (preko web stranice agrores.net) do 30. juna, kako bi ostalo dovoljno vremena za njihovo recenziranje.

Sa željom i nadom da ćemo se ove godine ipak okupiti planiranim povodom,

Organizacioni odbor AgroReS 2020.

IX MEĐUNARODNI NAUČNI SIMPOZIJUM POLJOPRIVREDNIH NAUKA I XXV SAVJETOVANJE INŽENJERA POLJOPRIVREDE REPUBLIKE SRPSKE
AGRORES 2020

IZLAGANJE

Plenarna predavanja obezbjeđuju organizatori pozivanjem plenarnih predavača. Ostali učesnici samostalno prijavljuju radove i biraju način njihovog izlaganja i publikovanja. Autori radove mogu izlagati usmeno u okviru odabrne tematske oblasti (sekcije) ili putem poster prezentacije.

Autori prilikom registracije učešća biraju željeni način izlaganja (usmeno ili poster), a konačnu odluku o načinu izlaganja i rasporedu radova po tematskim oblastima donosi naučni odbor. Korespondentni autor će putem elektronske pošte biti pravovremeno obaviješteni o prihvatanju prijavljenog sažetka ili rada i načinu i terminu njegovog izlaganja.

Prezentaciju za usmeno izlaganje u formatu PowerPoint potrebno je dostaviti organizatoru najkasnije prije početka odgovarajuće sekcije. Poster prezentacije pripremaju se u formatu  B1 (707×1000 mm)

Copy link
Powered by Social Snap