OTVORI

VANREDNO SAOPŠTENJE

Poštovani prijavljeni učesnici simpozijuma AgroReS 2020,

Nadamo se da ste svi dobro i da uspješno prevazilazite nove izazove kojima je uzrok COVID19 pandemija koja je zahvatila cijeli svijet. Želimo vam da ostanete zdravi, izvan dometa virusa, što je sada prioritet.

Održavanje IX naučnog simpozijuma AgroReS 2020 (planirano za 21-23 maj) odgađa se,  zbog vanredne situacije usljed COVID19 pandemije. Ukoliko se ispune pretpostavke za bezbjedno okupljanje i putovanje, simpozijum ćemo organizovati u prvoj polovini septembra, o čemu ćete biti blagovremeno obaviješteni putem web sajta i na vaše e-mail adrese. Očekujemo se da ćemo se nakon trenutne izolacije svi zaželjeti druženja i da ćemo još više preferirati skupove koji nam to omogućavaju.

Sve izvršene prijave i uplaćene kotizacije za AgroReS 2020 vrijediće i za novi termin.

Odgađanje održavanja simpozijuma daje dodatno vrijeme autorima koji su prijavili samo sažetke da ih pretvore u kompletne radove koje mogu poslati na isti način kao što su prijavljivali sažeteke (preko web stranice agrores.net) do 30. juna, kako bi ostalo dovoljno vremena za njihovo recenziranje.

Sa željom i nadom da ćemo se ove godine ipak okupiti planiranim povodom,

Organizacioni odbor AgroReS 2020.

IX MEĐUNARODNI NAUČNI SIMPOZIJUM POLJOPRIVREDNIH NAUKA I XXV SAVJETOVANJE INŽENJERA POLJOPRIVREDE REPUBLIKE SRPSKE
AGRORES 2020

SMJEŠTAJ

Simpozijum se održava u hotelu „Leotar“ u Trebinju www.hotelleotar.com. Za učesnike Simpozijuma dogovorena je povoljnija cijena smještaja. Prilikom rezervacije smještaja pozovite se na Simpozijum AgoReS 2020. Zbog ograničenog broja soba sugerišemo vam da rezervaciju smještaja izvršite blagovremeno na jedan od dole navedenih načina.

Hotel „LEOTAR“, Obala Luke Vukalovića br. 1, 89.101 Trebinje

Telefon za rezervacije: (+387) (59) 261 086; Faks: (+387) (59) 261 087;

Kontakt e-mail: hotelleotar.recepcija@paleol.net

U slučaju da ne bude slobodnih soba u hotelu gdje se održava Simpozijum isti možete pronaći u nekom od preostalih trebinjskih hotela i motela, a informacije o njima možete naći na web sajtu turističke organizacije Grada Trebinja www.gotrebinje.com

Copy link
Powered by Social Snap